preskoči na sadržaj

Osnovna škola Bobota

 > Nastava  > Projekti
Škola plivanja 2016.

Foto galerija

 

Научимо пливати - школа пливања 2016.

     Ове школске године наши ученици су по други пут били укључени у пројекат - школу пливања на базенима Леније у Винковцима у организацији Периска д.о.о. из Винковаца и наше школе.

    Други циклус је започео 5.маја,а завршио 18.јуна.

Обуку пливања похађало је око 60 ученика наше школе од 1.- 6.разреда.

Цена обуке је била 380 куна по ученику,а трошкове су сносили сами родитељи.

     Програм је садржавао 16 часова обуке,а проводио се кроз 8 организованих долазака.Сваки долазак полазници су пролазили кроз обуку у трајању од 2 часа,односно 120 минута.Програм се проводио према пливачком програму Винковачког пливачког клуба.

     Обука се проводила у склопу наставе тако да су полазници на базене долазили у пратњи својих учитељица организованим превозом аутобусом.


     Пројекат је изузетно добро прихваћен.

     Видело се задовољство и добри резултати полазника,који су кроз креативан и забаван начин обуке савладали почетне елементе пливања или унапредили своје пливачке вештине.


     Овим пројекта се настојало придонети сигурности,здрављу и задовољству наше деце.

 

Учитељица : Вуковић Ј.


Klikni i vidi 1.6.2016.

Radionica HAK-a "Klikni,vidi " održana je 01.06.2016.g.u prostorijama OŠ Bobota u 1. razredu.I ako smo još mali ,puno toga znamo i naučili smo o saobraćaju.

Brankica Maletić

Foto galerija


Zvoni za užinu - Звони за ужину 14.9.2015.

Prehrana školske djece kroz projekt "Zvoni za užinu"

U ponedjeljak, 14.9.2015.g. započeli smo s realizacijom projekta usmjerenog osiguranju prehrane tijekom boravka u osnovnoj školi.

Sredstva za projekt "Zvoni za užinu" osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u razdjelu Ministarstva socijalne politike i mladih. Projekt se realizira putem udruge "Bubamara" Vinkovci, koja je u ovom slučaju Korisnik. Osnovna škola Bobota je u ovom slučaju Partner. U projekat je uključen 61 učenik/ca OŠ Bobota, trećina od ukupnog broja učenika škole.

Naravno, ostali učenici mogu biti uključeni u prehranu u školi ukoliko roditelji to žele, tako što bi roditelj uplaćivao mjesečno određeni iznos dobavljaču -"M.B.M.S." d.o.o za proizvodnju i trgovinu pekarskih proizvoda, Bobota.

ravnateljica

Ljubica Vukajlović


_________________________________________________

Прехрана школске деце кроз пројект "Звони за ужину"

У понедељак, 14.9.2015.г. започели смо с реализацијом пројекта усмереног осигурању прехране тoком боравка у основној школи.

Средства за пројекaт "Звони за ужину" осигурана су из Државног буџета Републике Хрватске у ресору Министарства социјалне политике и младих. Пројекат се реализује путем удружења "Бубамара" Винковци, која је у овом случају Корисник. Основна школа Бобота је у овом случају Партнер. У пројекат је укључен 61 ученик/ца ОШ Бобота, трећина од укупног броја ученика школе.

Наравно, остали ученици могу бити укључени у прехрану у школи уколико родитељи то желе, тако што би родитељ уплаћивао месечно одређени износ добављачу -"М.Б.М.С." д.о.о за производњу и трговину пекарских производа, Бобота.

директорица

Љубица Вукајловић

 


Vidi i klikni 24.3.2015.

Vidi i klikni

U OŠ. Bobota 24.3.2015. u 12:30 Autoklub "Polet" Vukovar proveo je saobraćajno preventivnu akciju HAK-a "Vidi i klikni" sa učenicima prvih razreda MŠ i PŠ Vera, Ludvinci, Klisa, Pačetin. Našoj školi su se pridružili i učenici OŠ Trpinja.

U interaktivnom radu stručnih suradnika i dece veliku ulogu je imao lutak HAKI koje je služio deci da uoče opasnosti koje prete pri nepoštovanju saobraćajnih pravila.

Da ne bi zaboravili kroz koje ih je situacije proveo HAKI učenici su dobili bojanke Vidi i klikni kako bi kroz individualizirani rad još jednom ponovili i utvrdili prorađeno.

foto galerija

učiteljica

Mirjana Stojnović


Moj razred - prilika za nenasilno djelovanje 4.11.2014.

Moj razred - prilika za nenasilno djelovanje 4.11.2014.

 

Osnovna škola Bobota školske 2014./15. godine u suradnji s medijacijskim centrom „MSvijet“  sudjeluje u projektu Moj razred-prilika za nenasilno djelovanje.

Ovim projektom želi se pridonijeti prevenciji nasilja i potaknuti nenasilno djelovanje u razredu i školi kroz rad na razvoju kapaciteta za rješavanje sukoba i medijaciju u školama Istočne Slavonije i Baranje.

Projekt je usmjeren educiranju članova/ica stručnih službi škola, vjeroučitelja/ica i nastavnica/ka društvenih predmeta o prevenciji nasilja i edukaciji za izgradnju mira. Nastavnici društvene skupine predmeta imaju značajnu ulogu u obrazovanju ali i odgoju djece kroz prijenos vrijednosti i način provedbe programa. Tu im se pruža prilika da u svoj razred unesu elemente edukacije za prevenciju nasilja, razvoj tolerancije i suradnje. Tim putem mogu poboljšati kvalitetu rada, omogućiti lakši rad i bolje povezivanje djece u razredu, kao i poboljšati društvene odnose u razredima, a time i u školi. Krajnji korisnici su i djeca čiji će nastavnici sudjelovati u projektu.

Nakon edukacije uključeni nastavnici će imati priliku koristiti medijaciju za rješavanje sukoba u razredu te će moći postepeno prenijeti znanje i vještine nenasilnog rješavanja sukoba na djecu.

Očekivane dugoročne promjene koje će nastati provedbom ovog projekta su: porast informiranosti cijele zajednice o nenasilnom rješavanju sukoba medijacijom, smanjen broj eskalacije sukoba u onim školama direktnim korisnicima projekta, osvještavanje korisnika projekta i dijela zajednice da nasilje nikada nije opravdano, da postoji drugačiji način i da postoje školski medijatori koji mogu pružiti konkretnu pomoć.

Aktivnosti u koje su nastavnici uključeni su slijedeći:

 

  1. Petodnevni trening "Medijacija u razredu" (za članove/ice stručnih službi, vjeroučiteljice i nastavnice društvene skupine predmeta) s ciljem izgradnje kapaciteta i motivacije za korištenje medijacije za rješavanje sukoba u sklopu redovnog posla.

            Sudionici petodnevne edukacije "Medijacija u razredu" uključivat će i predstavnike/ce    nacionalnih manjina (Srpske, Mađarske, Ukrajinske, Rusinske, Slovačke i dr.) i           manjinskih vjerskih zajednica.

 

  1. Supervizija i doedukacija za nastavnike održat će se kroz četiri susreta s ciljem njihove pripreme za provedbu i provedbe dijela programa prevencije nasilja u sklopu redovne nastave te supervizije postupaka medijacije.
  2. Promocija nenasilja i nenasilnog rješavanja sukoba putem letaka, web stranice škole i MSvijeta, školskog lista i prezentacije medijacije na učiteljskim, učeničkim i roditeljskim vijećima uključenih škola te gostovanje na radiju.
  3. Povezivanje svih škola kroz osmišljavanje i izvedbu izložbe na temu iz područja nenasilja. Na izložbi će sudjelovati i pripremati je djeca i njihovi nastavnici, voditelji edukacije za učenike, iz svih škola koje koriste medijaciju za rješavenje sukoba u razredu. Svaka škola (učenici i nastavnici će pripremiti jedan dio izložbene građe koristeći kreativne načine prezentacije teme (npr. fotografija, video, PP, slike, crteži, skulpture). Izložba će okupiti djecu i nastavnike iz različitih škola i tako će korisititi za povezivanje škola i drugih medijatora.

 

Pedagoginja:

Nataša Milanković


Gostovanje u Rijeci 10.10.2014.

Učenici naše škole gosti u Rijeci

 

Srpsko kulturno društvo "Prosvjeta" 11. Oktobra 2014. godine obeležilo je izlaženje 200-tog broja časopisa "Bijela pčela."

S obzirom da su naši učenici saradnici tog časopisa, organizator je odlučio da omogući boravak tri učenika uz pratnju jednog nastavnika na programu obeležavanja pomenutog jubileja u Rijeci.

Učenici Aleksa Vidaković, Mihajlo Ajduković i Dario Sankić uz pratnju nastavnice srpskog jezika Sanje Stojković putovali su u Rijeku.

Smeštaj je bio u hotelu "Opatija" u Opatiji. Učenici su se upoznali sa lepotama ovog gradića. Sutradan su putovali brodom od Opatije do Rijeke i posetili Rijeku. Uveče su prisustvovali svečanom programu povodom pomenutog jubileja.

Naši učenici su oduševljeni ovim putovanjem. upoznali su se sa učenicima drugih škola koje pohađaju nastavu po A modelu obrazovanja pripadnika srpske nacionalne manjin, fotografisali su se sa princezom Jelisavetom Karađorđević, koja je otvorila proram, te poneli utiske koji će im se urezati duboko u sećanje.

Sanja Stojković, nastavnica srpskog jezika

 


Dečja nedelja - Radionica

Radionica UZ VAS MOŽEMO SE

 

U toku Dečje nedelje, a s ciljem razvijanja dečjih prava održali smo radionicu sa roditljima pod sloganom UZ VAS MOŽEMO SVE s ciljem da pokažemo roditeljima šta možemo bolje od drugih, a da oni nama pokažu jedan deo njihovog da li hobija, da li posla ne bi smo li i mi mogli to savladati, zavoleti i poželeti naučiti.

 

Mirjana Stojnović

Foto galerija

 


VALENTINOVO 12.2.2013.

VALENTINOVO U OSNOVNOJ ŠKOLI BOBOTA

 

Dana 14.02. u Osnovnoj školi „Bobota“ u Boboti obilježen je Dan zaljubljenih kojeg su pratile niz aktivnost. Tjedan dana ranije učenici predmetne nastave su sa pedagoginjama Draganom Radišić i Natašom Milanković realizirali radionicu „Ljubav“ na kojoj su imali zadatak praviti ljubavna/prijateljska pisma. Cilj radionice je razvijati prijateljstvo, timski rad a krajnji cilj oživjeti sanduče povjerenja u kojem nastavljaju slati pisma jedni drugima nakon 14.02.

U međuvremenu su učenici 3. razreda sa učiteljicom Mirjanom Stojnović realizirali projekt „Mali poduzetnik“ u okviru građanskog odgoja i obrazovanja a koji je bio povezan sa Danom zaljubljenih. Zadatak učenika je bio da učenici zajedno sa učiteljicom izrade prigodne ukrase za Valentinovo, a na taj dan, ukrase štand u školskom holu na kojem su po simboličnoj cijeni prodavali svoje radinosti. Ostali učenici i učitelji su sudjelovali u akciji kupujući poklone svojim najbližima i najdražima.

Nakon toga, učenici predmetne nastave su sa nastavnicama Ljubicom Bauković i Irenom Guštin imali pregršt aktivnosti. Cjelokupni dan su upriličili igrama asocijacija, natjecanja, pjesmom školskog zbora te na samom kraju podjelom pisama koje su tjedan dana ranije izrađivali.

Valentinovo u našoj školi je sa sobom donio kreativne radionice, igre asocijacije, natjecanja te neke nove ljubavi i prijateljstva.

 

 

Nataša Milanković

Foto galerija

 

 


Građanski odgoj 12.2.2013.

Uvodeći učenike u građanski odgoj – tema: privređivanje

 

Došla sam na ideju da sadržaje Srpskog jezika, Likovne kulture, ČOS-a , Muzičke kulture, Prirode i društva, objedinim pod krilaticom (koju smo u razredu smislili) SRCA PUNA LJUBAVI i predočim kao PRODAJNU IZLOŽBU učeničkih radova na temu praznika ljubavi – Valentinovo, i tako deci objasnim simboliku boja i oblika, te izazvala veliko interesovanje i upornost učenika što su ostali učenici nagradili kupovinom i pohvalama.

 

Mirjana Stojnović

Foto galerija


18.12.2012. HUMANITARNA AKCIJA „OSMEH NA DAR“

HUMANITARNA AKCIJA „OSMEH NA DAR“

 

U saradnji s fondacijom „Osmeh na dar“ iz Beograda Oš Bobota u Boboti je dana 18.12.2012. godine prikupila i predala 196 paketića za decu Kosova i Metohije.

Priča o Osmehu na dar počinje krajem 2006. godine kada grupa studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu dolazi na ideju da organizuje akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za decu na Kosovu i Metohiji. Kao svedoci teških uslova u kojima deca na toj teritoriji žive želeli smo da im barem na kratko darujemo davno izgubljene osmehe. Iz te želje izrodio se, kao logičan, i simboličan naziv''Osmeh na dar''.

Osnovni ciljevi Fonda „Osmeh na dar“ su: pružanje materijalne i moralne podrške deci sa područja Kosova i Metohije i interno raseljenim licima i izbeglicama, kao i pomoć socijalno ugroženoj, bolesnoj deci i deci sa posebnim potrebama u celoj Srbiji. Pored toga, cilj Fonda je i širenje svesti o socijalnim i zdravstvenim uslovima, kao i unapređenje i promocija kulture i obrazovanja, u siromašnim i nerazvijenim oblastima širom Republike Srbije. Osnovna misija Fonda je promovisanje solidarnosti, plemenitih vrednosti i volonterskog aktivizma, prvenstveno među mladima, a zatim i ostalim ljudima dobre volje koji žele i mogu da doprinesu ostvarenju tih ciljeva. Također, kroz rad Fonda se nastoji  doprineti obnovi kulture donatorstva koja je nekada bila izuzetno razvijena. Osnovni principi na kojima je zasnovano delovanje Fonda su inkluzivnost, transparentnost i politička neutralnost.

Akcija u našoj školi je ostvarena u saradnji s učiteljima, učenicima i roditeljima. Zahvaljujemo se svim učenicima, učiteljima i roditeljima na velikom odazovu i odličnoj saradnji.

 

 

Pedagogica:

Nataša Milanković

Foto galerija


Raznovrsnost folklora - 11 mjesec

RAZNOVRSNOST FOLKLORA

SLIKA 1

UČENIK JE POČEO S PRIPREMAMA ZA „SUPER TALENT“ KOJI ĆE SE ODRŽATI U 12. MJESECU

 

 

SLIKA 2

U POČETKU JE BILO SMIJEHA OD NEČEG NEPOZNATOG I NOVOG A KASNIJE

SVI SMO S ZANIMANJEM SLUŠALI REPERTOAR

 

SLIKA 3

SLUŠALI SMO S ZANIMANJEM I NEKOLIKO PUTA....A I SNIMILI SMO GA...

TKO ZNA...JEDNOG DANA...

 

 

Irena Guštin


Gledanje filma Amadeus 10 mjesec

 

 

  • Učenicima su podjeljenje prije gledanja filma nekoliko informacija o samom filmu
  • Film je snimljen 1984. godine
  • Dobitnik je 8. Oscara
  • Žanr: biografski film
  • Film je zasnovan na istoimenoj drami Petra Shaffwera „Mozart i Salieri“

SLIKA 1

UČENICIMA JE PODJELJENO PAR INFORMACIJA O FILMU

 

SLIKA 2

PODACI SU SE UPISIVALI U SVOJE DNEVNIKE

 

SLIKA 3

UČENICI SU SJEDILI KAKO SU SAMI ODABRALI PRIJE PROJEKCIJE FILMA

 

 

SLIKA 4

POČETAK PROJEKCIJE FILMA „AMADEUS“

 

SLIKA 5

GLEDANJE FILMA...

Irena Guštin


Stevan Stojanović Mokranjac 9 mjesec

Ciklički dijagram

 

-    ovaj projekt je rađen u 9. mesecu 2012. godine

 

  • učenici su dobili odštampan papir o Mokranjcu, odsvirana im je  deo 5. Rukoveti (Povela je Jela), te nakon naučene pesmice (po sluhu), odgledanih inserata s internet stranice (youtube) Rukoveti, te Festivala Mokranjčevi dani, dodjeljeni su zadaci: učenici mogu sami odabrati i rešiti jedan od tri zadatka:

 

ZADATAK 1

SASTAVI POZIV ZA KONCERT I POVEDI SVOGA DRUGA/DRUGARICU! KORISTI ŠTO VIŠE MUZIČKIH POJMOVA

ZADATAK 2

STAVITE SE U ULOGU DA STE BAŠ VI STEVAN MOKRANJAC I GLEDATE NJEGOVIM OČIMA (VAŽNO JE KORISTITI MUZIČKE IZRAZRE: PREDLOG BR. 1 – VI KOMPONIRATE RUKOVETI; PREDLOG BR. 2 – VI OSNUJETE MUZIČKU ŠKOLU GDE STE I DIREKTOR I PROFESOR; PREDLOG BR.3- VI SVIRATE U PRVOM SRPSKOM GUDAČKOM KVARTETU)

ZADATAK 3

„SKINITE“ NA MOBITEL NEKU OD PESAMA STEVANA MOKRANJCA

 

 

SLIKA 1

PODJELA UČENIKA PO GRUPAMA UZ ZADATKE

SLIKA 2

UČENICI SU IMALI 10 MIN ZA PRIPREMU REALIZACIJE ZADATKA

SLIKA 3

UČENICI SU UPISALI NEKE NATUKNICE PA SU U PAROVIMA RAZMENILI SVOJA ZAPAŽANJA

SLIKA 4

REALIZACIJA ZADATAKA: UČENICI SU INDIVIDUALNO PREZENTIRALI CELOM RAZREDU

SLIKA 5

UČENICI SU MOGLI NAKON IZLAGANJA POJEDINOG UČENIKA REĆI I SVOJE SLAGANJE ILI NE SLAGANJE S TOM IZJAVOM IZLAGAČA/PREDAVAČA

SLIKA 6

UČENICI SU USPOREĐIVALI I VREMENKU RAZLIKU (U DOBA KADA JE ŽIVEO MOKRANJAC KOJE JE BILO STILSKO RAZDOBLJE)

SLIKA 7

UČENICI SU U DNEVNIKE UPISIVALI SU VAŽNE NATUKNICE

SLIKA 8

UČENICI SU OZBILJNO SHVATILI PRVA DVA ZADATKA

SLIKA 9

PONEKAD I UZ JAVNU RASPRAVU MALO I GLASNIJU OD INAČE DOZVOLJENU

SLIKA 10

JEDAN DIO RADIO SE U PAROVIMA IPAK.....“U DVOJE JE LAKŠE J“

SLIKA 11

ZAKLJUČAK  CIJELE GRUPE PUTEM JEDNOG UČENIKA (GLASNOGOVORNIKA)

SLIKA 12

UČENICI SU ODUŠEVLJENI OVAKVIM SATOM

 

Galerija slika

 

Irena Guštin


Projekt: MUZIČKA SOBA

Projekt:

MUZIČKA SOBA

Kritike, zapažanja moderne muzike, usporedba s klasičnom muzikom i top 5

 

ČEMU OVAJ PROJEKT?

Želim poboljšati to što radimo

Na učenicima bližim način pokazati i naučiti čemu, kako i zašto treba slušati klasičnu muziku da bi mogli pratiti i shatiti modernu muziku

Napraviti svaki mjesec TOP 5 i usporedbu naj pjevača ili grupe razreda

Razvijati kod učenika kritička zapažanja moderne muzike

Pratimo potrebe onih s kojima radimo

Učenici u ovo doba medija i elektronike, imaju malo saznanja o tome kako su se nekada učile i tiskale note kada nije bilo bloototha, interneta niti štampača J

Treba učenicima pokazati i programe na internetu koju se bave pisanjem i komponiranjem nota (Sibelius, Audacity....)

Kreativni smo

Na ovaj način učenici pokazuju svoju krativnost, kritička razmišljanja i treba ih usmjeravati na ispravan pogled muzičara i muzike pojedinih kompozitora i vremenskih perioda

Ne podnosimo dosadu

U današnje doba dolaze svve noije i noije generacije koje ne podnose dosadu na satu i kreativni su te žele da što više nauče ali i sami rade

Želimo nešto novo i učinkovito

U moje doba kada sam ja išla u oš na muzičkom smo svirali, pevali ali i starali sami muziku i kompozicije, danas se to radi jako malo gotovo nikako radi satnice i vremena, a učenici su itekakao zainteresirani za takav način rada, stoga zadnji sat u svakom mesecu radili smo na satu muzičke kulture poseban sat MUZIČKU SOBU

 

OPĆI  PODACI O PROJEKTU

 

NOSITELJ PROJEKTA

7. I 8. RAZREDI, NASTAVNICA IZ MUZIČKE KULTURE, OSOBLJE HNK OSIJEK

CILJEVI PROJEKTA

RAZITI KOD UČENIKA SENZIBILITET ZA ZVUKOVNU RAZNOLIKOST, TE RAZLIČITI NAČIN I PRISTUM KOMPOZITORA I NJIHOVIH KOMPOZICIJA

OKRUŽENJE

ŠKOLA, MUZIČKI KABINET, KAZALIŠTE OSIJEK, KUD ĐOKO PATKOVIĆ – EKONOMAT

PLANIRANO TRAJANJE

ZADNJI SAT SVAKOG MJESECA U ŠKOLSKOJ GODINI 2012./2013.

DINAMIKA RADA PROJEKTA

UČENICI TOKOM CIJELO MJESECA PRATE ODREĐENA DOGAĐANJA, TE U SVOJIM POSEBNIM SVESKAMA (DNEVNICIMA SLUŠANJA MUZIKE) UPISUJU SVOJA ZAPAŽANJA, KRITIKE ILI SVOJA VIĐENJA O ODREĐENOJ TEMI KOJA JE ODREĐENA ZA TAJ MESEC

EVALUACIJA PROJEKTA

OVISNO O DINAMICI RADA SATA MUZIČKE SOBE; NEKADA JE OCJENJIVANJE SAMOG OĐENJA DNEVVNIKA, NEKADA JE TO OCJENA SAMOG SUDJELOVANJA U RADU, A NEKADA KOMBINACIJA GORE NAVEDENOG

 


23.10.2012. Projekt Muzička soba

O SAMOM PROJEKTU “MUZIČKA SOBA”

Projekt "Muzička soba" namenjen je učenicima sedmih i osmih razreda. Projekt je usmeren na edukaciju učenika za ŠKOLSKU MEDIJACIJU te osposobljavanje dece za dijalog i muzičke komunikacije i VRŠNJAČKE MEDIJACIJE. Uz to, Projektom se uspostavljaju održive strukture za prevenciju i rešavanje sukoba u školi putem muzike i veštine kritičkih osvrta.

 

UVOD

 

- na početku školske godine 2012./2013. učenicima 7. i 8. razreda pročitan je Plan i Program rada, Kriterij ocjenjivanja i vrednovanja učenika na satu Muzičke kulture, a nakon toga dat je zadatak: 1. učenici trebaju još jednu svesku za Muzički dnevnik, gde će pratiti i Projket

               2. podjeljen im je formular koji svaki mesec uz TOP 5 i određenog muzičara ili teme 

                  Dopunjuju

 

 

 

MUZIČKI UPITNIK

( u svesci prepiši ovaj muzički upitnik i tokom svakog meseca ove školske godine upisuj svoje odgovore i zapažanja, kritike i mišljenja J )

 

 

MOJE NAJDRAŽE PESME  SU:

__________________________________________________________________________

 

KOMPOZITORI KOJI SU PRIVUKLI MOJU PAŽNJU OVAJ MESEC SU:

___________________________________________________________________________

 

NAJDRAŽI SU MI INSTRUMENTI:

___________________________________________________________________________

 

NAZANIMLJIVIJI MUZIČKI DOGAĐAJ ZA MENE JE BIO:

___________________________________________________________________________

Irena Guštin

Priloženi dokumenti:
O SAMOM PROJEKTU muzicka soba.doc


Projekat za decu predškolskog uzrasta

   Sa krajem školske godine završen je projekat za decu predškolskog uzrasta u okviru projekta "LET'S DO IT TOGETHER - success leads to success" koji financijski podržava Fondacija GoodPlanet.

      Projekat je uspešno završen.Deca su rado dolazila na radionice,bila aktivna u usvajanju sadržaja iz područja maternjeg jezika,matematike i prirode i društva kao i na radionicama posvećenim likovnim temama te muzičkom i fizičkom.

     Kod mnogih od njih vidi se značajan napredak u odnosu na sam početak pohađanja radionica.Ove radionice imale su za cilj da nam olakšaju sam početak polaska u prvi razred i da nauče decu komunikaciji,pomognu u socijalizaciji kao i stvore radne navike i usvoje neka osnovna znanja koja će im olakšati početak školovanja.

     Svako od njih se trudio prema svojim mogućnostima i pokazao svoje potencijale,a smatram da je uspostavljen dobar odnos između njih i mene kao njihovog budućeg odeljenskog starešine.

     Zahvaljujem se i deci i njihovim roditeljima na saradnji i vidimo se u septembru.

Foto galerija

Jelica Vuković


Jelovnik
Kalendar
« Rujan 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Korisni linkovi
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 3. 2012.

Ukupno: 282177
Ovaj mjesec: 7356
Ovaj tjedan: 632
Danas: 23
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola Bobota / Mitrovićeva 8, HR-32225 Bobota / os-bobota.skole.hr / ured@os-bobota.skole.hr
preskoči na navigaciju